Köp vår ost

Vi tycker naturligtvis att alla ska ha möjlighet att njuta av vår 100 % svenska, lokalproducerade ost. Därför finns det flera olika sätt för dig att köpa den. Visste du till exempel att vi nyligen öppnat dörrarna för vår egen e-handel? Läs vidare för att hitta det sätt att köpa ost som passar dig bäst.

Vår egen webbshop

Här kan du köpa alla våra ostar! Lägg din beställning senast måndag innan klockan 10, så kommer dina ostar att vara hos dig i god tid för att smaksäkra helgfrukosten. Leveransen sker med PostNord och över hela Sverige.
Via vår webbshop kan du nu också köpa och ge bort ost till nära och kära. Då skickar vi paketet direkt till den du önskar. Vill du skicka med en personlig hälsning går det också jättebra.

Se våra ostar

 

Gäsenes ostbutik

Vägg i vägg med vårt mejeri ligger vår alldeles egna Ostbutik. Förr var den en mötesplats för bönderna. Idag är den en mötesplats för dem som uppskattar god och närproducerad ost utan krusiduller. Här hittar du alla våra ordinarie ostar, men också en och annan specialost som du inte får tag i någon annanstans, samt diverse andra delikatesser från vår bygd.

Läs mer om Ostbutiken

 

Din lokala dagligvaruhandel

Sök efter din närmsta återförsäljare för att snabbt och enkelt hitta vilka dagligvaruhandlare som säljer våra goda ostar.

Hitta butik

 

Marknader, mässor, butiksdemo och Ostvagnen

Allra roligast är det när vi får tillfälle att träffas på riktigt och berätta lite mer om våra goda och krämiga ostar. Titt som tätt hittar du oss därför på mässor, i butiker och på andra roliga platser. I vår kalender finns information om var vi kommer dyka upp härnäst. Vi ser fram emot att ses!

Kalender

Varukorg