En rödvaxad krämig och smakrik ost, som passar både till skinka, knäckebrödet och ostbrickan.
Ingredienser: Pastöriserad svensk mjölk, syrningskultur, löpe, kalciumklorid, salt. Konserveringsmedel E251. Ytbehandling E235. |
|
Näringsvärde per 100 g: | |
Energivärde | 1600 kj/380 kcal |
Fett | 31 g |
Varav mättat fett | 20 g |
Kolhydrat | 0 g |
Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 26 g |
Salt | 1,6 g |
Kalcium* | 710 mg |
*(96% av dagligt referensintag) | |
Kylvara +4°c – +10°c. | |
Tips: Osthyvel i plast används med fördel, alternativt ostkniv eller osttråd. Hyvlas med runda, mjuka tag utifrån och in. Vi rekommenderar även att behålla plastförpackningen på och vika ner den alltefter som osten går åt. För bästa smak och upplevelse serveras osten rumstempererad. |