start

Martin Pardell - Ny vd för Gäsene Mejeri

tisdag, 3 februari 2015

Sveriges minsta mejeriförening har haft en fantastisk utveckling under de senaste åren. Nu siktar det anrika mejeriet i Ljung strax utanför Herrljunga mot nya mål – en ambitiös vision om att förvalta och förädla en stark osttradition. För uppdraget att göra Gäsene till hela Västsveriges lokala ost har man rekryterat Martin Pardell. Martin kommer närmast från Direkt Chark i Göteborg och börjar som VD den första mars.

Martin har bred erfarenhet av både dagligvarubranschen och livsmedelsindustrin. Han beskriver sig själv som sälj- och marknadsdriven med tydliga mål och en förmåga att entusiasmera sina medarbetare. Det kommande uppdraget för Gäsene Mejeri ser han med stor tillförsikt:

”Jag tänker bygga vidare på de goda värden som finns i varumärket Gäsene; det genuina och närproducerade. Det är värden som har stor potential ute i handeln och hos kunderna, men det är också värden som ligger mig nära om hjärtat”, säger Martin Pardell.

Martin Pardell kommer närmast från positionen som försäljningschef på Direkt Chark AB i Göteborg, men har även arbetat med såväl marknadsföring, produktutveckling som sälj på Scans huvudkontor i Stockholm.

« Tillbaka till nyhetsarkivet