Marknadsförare

Gäsene Mejeri är Sveriges minsta mejeriförening och har funnits sedan 1931. Våra ägare är 28 bönder i Gäsene härad varav 23 fortfarande är aktiva mjölkleverantörer. Vi är ett av få mejerier i Sverige som fortfarande verkar helt på egen hand, från vall till färdig ost. Mjölken färdas aldrig mer än 25 km innan den når mejeriet, det är vad vi kallar närproducerat. Vår historia är grunden till varför vår ost är som den är. Lite egen och bångstyrig. Vi tror på att allt du gör och är med om, formar dig som person. Precis som det har format oss som mejeri. Det mesta har handlat om sunt bondförnuft och hårt arbete, därför har vi också varit tvungna att gå vår egen väg.
Närproducerat ligger verkligen i tiden och efterfrågan på våra unika ostar ökar stadigt. För att möta den ökade efterfrågan behöver vi förstärka vår marknadsorganisation ytterligare.

Vi vänder oss till dig som brinner för Gäsene Mejeri och våra produkter och som känner att du kan och vill bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling av vårt stolta företag. 

Din roll

Vi söker en marknadsförare som har drivet att utveckla Gäsene Mejeris position på marknaden mot nya mål. Vi är en liten marknadsorganisation så du får vara beredd att jobba både högt och lågt och inte vara rädd för att hugga i. Vi förväntar oss att du brinner för och kommunicerar Gäsene Mejeris varumärke som gjort företaget framgångsrikt sedan 88 år tillbaka. Du förväntas arbeta med att utveckla vår varumärkesplattform, grafiska profil och kommunikationskoncept. Marknader, mässor och demos i butik är viktiga marknadsaktiviteter för oss och du kommer att ha ett operativt ansvar för planering, bemanning och genomförandet av dessa. Du ska vara drivande när det gäller säljande marknadskommunikationen i såväl nya som befintliga marknadskanaler. Supporta säljorganisationen med säljstödsmaterial mm mot i första hand dagligvaruhandeln. Du kommer ur ett kund- och marknadsperspektiv vara ansvarig för vår artikeladministration. 

Din bakgrund

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du redan idag jobbar med marknadsfrågor och känner dig redo för nya utmaningar. Har du erfarenhet från dagligvaruhandeln är det ingen nackdel. Framför allt måste du brinna för Gäsene Mejeri och våra produkter och vara en riktig bra lagspelare. Dessa egenskaper är A och O i den här rollen både i interna och externa kontakter. Du har en hög ambitionsnivå, är ansvarstagande, självgående och strävar efter att utveckla dig själv och oss. 

Vi ser gärna att du behärskar:
-    InDesign
-    Photoshop 
-    Varucertifikat (VCD) 
-    Digital produktkvalitet (Validoo) 
-    Elektronisk artikelhantering

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs. Vi erbjuder ett varierande arbete, hängivna medarbetare och marknadsföring av goda produkter från ett starkt varumärke. Arbetsplats Ljung. Tillträde efter överenskommelse.

Är du intresserad?

Du är varmt välkommen att söka tjänsten. Maila din ansökan och CV till . Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Claes Persson VD på eller tel 070-303 72 82.

Välkommen med din ansökan!